De stekker gaat eruit

Mededelingen voor en over gebruikers, chatten ed.
Gebruikersavatar
mynko
ChatnRunCircuit
ChatnRunCircuit
Berichten: 1810
Lid geworden op: di 06-03-2007 1:00
Locatie: Apeldoorn
Contacteer:

vr 17-01-2020 14:08

Het was natuurlijk onvermijdelijk dat het een keer zou stoppen. Maar jammer blijft het wel, ondanks dat ik hier ook al jaren niet meer kwam.

Het was een mooie periode hier, leuke mensen leren kennen waarvan ik er sommige nog wel eens tegen kom!

De greetz gaat mij niet lukken, ben wel bij de Midwinter, dus wie weet zie ik nog een aantal van jullie.

Chat 'n' Run was een mooie tijd, bedankt en tot bij een loopje of ergens anders.

Loopse
Mynko
Gebruikersavatar
max09
Lid
Lid
Berichten: 1792
Lid geworden op: zo 17-04-2011 1:00
Contacteer:

za 18-01-2020 16:40

Tsja, ik vond het ook een fijn forum maar was ook al een poosje hier niet te vinden. Geen idee waarom eigenlijk. Ingehaald door social media? Kan me dat nauwelijks voorstellen want social media is slechts een vluchtig oppervlakkig medium vind ik. Op een forum kan je dingen nazoeken en later ook nog reageren. Je krijgt dan ook veel meer kennis bij elkaar. Jammer dat het stopt maar ik weet uit ervaring dat het werk is om alles in de lucht te houden. Bedankt voor alle energie die in het forum gestopt is de laatste jaren.
http://www.runpower.nl

Wie zijn bestemming kent, vindt de weg - Lao Tse
Psychorunner
Lid
Lid
Berichten: 3780
Lid geworden op: ma 17-11-2003 1:00
Locatie: Cuzy (France)
Contacteer:

za 18-01-2020 19:03

En opeens komen ze allemaal uit hun winterholen ;).

Over ruim twee maanden woon ik in de Bourgogne. En hoewel daar nu alle focus op ligt, kan ik 't zelf nog bijna niet geloven … Mooie hardloopomgeving trouwens, meer dan genoeg mogelijkheden voor heuveltraining, zelfs op mijn eigen grond :lol:.

Dick, jij ook bedankt voor al je inzet voor dit geweldige forum!

Loop-ze,

Bart
Er is nog nooit iemand in zijn zweet verdronken.
Gebruikersavatar
LazyD
Benefactor
Benefactor
Berichten: 6990
Lid geworden op: za 22-10-2005 1:00
Locatie: vrij centraal
Contacteer:

zo 19-01-2020 16:45

Haha, inderdaad, wat een activiteit opeens 8O

Veel plezier in Frankrijk Bart!

@dick e.a.: de afscheidsgreetz ga ik niet meemaken. ik wens jullie veel plezier!

wist je dat (haha, dat topic hadden we toen ook):

- ik vandaag 1e bij de veertigplussers werd bij de Bosloop in Beek 5km?
- dat dat kwam doordat ik best wel weer lekker hardloop, maar ook vanwege een gebrek aan concurrentie? ;-)
- dat ik, na een pauze van 8 jaar :|3 , mijn weblog weer eens heb afgestoft en misschien wel weer met regelmaat ga bloggen? =>
https://ilazyd.wordpress.com/
10361820382159406440852219646


Lefty rulez!

GasGeben!
Gebruikersavatar
MasterRunner
Lid
Lid
Berichten: 4942
Lid geworden op: di 23-11-2004 1:00

zo 19-01-2020 18:30

Ja, "tis druk hier"....... :lol:

En dat terwijl het mailtje van Dick nog in de spam box kwam....

Mooie tijd/prestatie Dries, proficiat, succes verder.
Succes ook met jouw blog, net op tijd gestoft om het hier nog ff te laten weten.
Gebruikersavatar
LazyD
Benefactor
Benefactor
Berichten: 6990
Lid geworden op: za 22-10-2005 1:00
Locatie: vrij centraal
Contacteer:

zo 19-01-2020 21:02

inderdaad net op tijd :-).

hoe gaat het jouw hardlopen, André?
en ik las in een ander topic dat je op zoek bent naar een nieuwe baan... succes daarmee! :d:

die ook maar weer eens afstoffen? ==> :ot:
10361820382159406440852219646


Lefty rulez!

GasGeben!
Psychorunner
Lid
Lid
Berichten: 3780
Lid geworden op: ma 17-11-2003 1:00
Locatie: Cuzy (France)
Contacteer:

zo 19-01-2020 21:18

LazyD schreef:Haha, inderdaad, wat een activiteit opeens 8O

Veel plezier in Frankrijk Bart!]
Merci Dries!

Met zoveel reacties denk ik dat Dick nog wel achter zijn oren gaat krabben als hij de boel wil afsluiten :lol: . Er komen ook weer nieuwe leden bij.

Heb ik goed begrepen dat er morgenavond weer een livechat is met een bekende hardloper? Dolf Janssen, zo gaat het gerucht?

Loop-ze,

Bart
Er is nog nooit iemand in zijn zweet verdronken.
Gebruikersavatar
LazyD
Benefactor
Benefactor
Berichten: 6990
Lid geworden op: za 22-10-2005 1:00
Locatie: vrij centraal
Contacteer:

zo 19-01-2020 21:45

Dat heb ik ook gehoord!

En top, al die nieuwe leden :d:

En wat zou het zonde zijn als die handige running calculatoren zouden verdwijnen zeg! wat heb ik die vaak gebruikt, na een goed verlopen race...
10361820382159406440852219646


Lefty rulez!

GasGeben!
Gebruikersavatar
MasterRunner
Lid
Lid
Berichten: 4942
Lid geworden op: di 23-11-2004 1:00

zo 19-01-2020 22:37

LazyD schreef:inderdaad net op tijd :-).
hoe gaat het jouw hardlopen, André?
en ik las in een ander topic dat je op zoek bent naar een nieuwe baan... succes daarmee! :d:
Yep steeds beter, ben een beetje (te lang..) aan het kwakkelen geweest, telkens rustig opgebouwd en toch helaas weer terg gevallen met blessures (lies/ rug), weer naar de fysio geweest en de laatste keer lijkt het aan te slaan.
Loop nu probleemloos > 1uur en ook de tempos beginnen weer te komen.
Zit nu al 13 jaar in Wageningen, eerst met de sportkaart via de WUR bij Tonnie, maar daar heeft de belastingdienst een andere draai aan gegeven, einde kaart voor mij. Aangezien ik zaterdag vanaf ca 2008 al met de Pallas '67 atleten mee liep, was de overgang heel logisch, dus daar train ik nog steeds mee.

In een kort stukje dat het goed ging lente '19 heb ik nog de business M van R'dam gelopen (4 lopers) en bij benauwd weer en helaas heel veel inhalen, erg lastig, toch de snelste tijd v/h bedrijf gelopen over ruim 12 km meen ik dik onder het uur, als 1e wedstrijd ... toen kwam de te hete zomer en de laatste fase van mantelzorg van mijn schoonmoeder en dan merk je heel goed dat je energie maar 1x uit kunt geven.... ondanks dat ik bewust rustiger getraind had, de wedstrijden toch maar even voor me uit geschoven had, kreeg ik weer last van lies/rug.
Contrl-alt-delete dus maar en weer rustig opnieuw begonnen met het resultaat waar ik boven aan mee begon.

Einde werk: Yep..... dat kwam er even bij, tijdens de laatste zorgweek, daar kwam ik dus amper aan toe, zaken af moeten zeggen etc... gelukkig had het UWV begrip en heb ik een paar maanden uitstel van solliciteren gekregen.
De wetten zijn behoorlijk veranderd: vertelde de mensen je eerder... ach bijna 64j ... dan laten ze je echt wel "met rust"...
Wel kan je nu al zeggen: Das mijn ervaring niet. De wet nu: Je mag een half jaar werk zoeken in je eigen sector en daarna moet je actief inschrijven in diverse uitzend bureaus/ op vacature sites staan en elke baan accepteren die geld oplevert.. want... het verschil krijg je toch aangevuld (bijna een salaris tot 87.5% van je WW, daarboven niets). Geen aantoonbare inspanning: Korting op je WW.
Op zich wel realistisch, want het is gemeenschapsgeld...

Deze maand ga ik dus weer "aan de slag", het volgende gesprek verwacht ik binnen aan paar weken.

Ons bedrijf is helaas door een concurrent overgenomen, formeel werd het een merger genoemd, maar "op straat" hoor ik dat we beter in de markt waren en ....tel maar uit verder...
Mijn research was lange termijn R&D, dus met mijn leeftijd/schaal was ik een interessante post om te besparen.... Dat kwam dus wel even binnen, maar niet alleen bij mij maar ook bij mijn collega's.
De procedure zelf hebben ze echt heel netjes afgehandeld, ook al had ik het liever als kiespijn gemist... maar das een station passé....

Dus ik doe nu al 3 dag delen onbetaald vrijwilligerswerk (duurzaamheid sector) om actief te blijven en heb dus een actieve taak om een leuke baan te vinden. Eerst maar proberen iets te vinden waar ik zelf actief achter aan ga, als het halve jaar om is zie ik wel hoe he dan loopt. Het UWV kan ook met een voorstel komen voor een job. Tussentijds nog cursussen om je te verrijken tav jobwerving, een CV schrijven vond ik een eitje en degene die ik al had vonden ze meteen prima. Vanuit het oude bedrijf kreeg ik nog een outplacement bureau traject aangeboden, behalve wat verrijking op andere gebieden (volgen van Steve Jobs-achtige spreekbeurten e.d.; en herijk je zelf nu eens even waar je staat wat je wilt en zo) , heeft het geen baan opgeleverd.
Zo wat ervaringen. ik hoef me iig niet te vervelen....

Dus dank je....
Psychorunner
Lid
Lid
Berichten: 3780
Lid geworden op: ma 17-11-2003 1:00
Locatie: Cuzy (France)
Contacteer:

zo 19-01-2020 23:35

MasterRunner schreef:[Zo wat ervaringen. ik hoef me iig niet te vervelen....
Dat zijn pittige tijden voor je André. Ik heb zo'n fase jaren geleden gehad. In negen jaar zeven werkgevers gehad (vooral door de recessie, o.a. twee bedrijven gingen failliet, een aantal ging reorganiseren, één keer bleek ik na de enige ziekteperiode in mijn leven opeens niet meer te functioneren) en drie periodes werkloosheid. En dan kreeg ik privé ook nog eens veel voor mijn kiezen, met o.a. een paar overlijdens heel dichtbij.

Ik heb mezelf veel beter leren kennen. Qua werk ben ik idd ook voor mezelf nagegaan: wat wil ik nou eigenlijk precies? Ik heb opleidingen gedaan en een enorme ommezwaai qua werk gemaakt, grofweg van getallen naar mensen en letters. Eigenlijk doe ik alleen nog maar wat ik echt leuk vind, andere dingen zeg ik nee tegen. En nu ga ik dus 'gewoon' naar Frankrijk, alleen, had ik jaren geleden nooit gedaan, net als voor mezelf beginnen. Ik heb nog nooit zo tevreden in het leven gestaan als nu.

De afgelopen jaren heb ik zelf mensen begeleid in de situatie waarin ik zelf lang had verkeerd. Tientallen groepen in mijn huiskamer gehad, allemaal mensen die op zoek waren/moesten naar een andere baan en/of een switch wilden maken. Ik creëerde een gezellige sfeer, met een tafel vol lekkers, maar ondertussen vroeg ik door en door en door. Ik zag soms mensen recht voor mijn ogen inzichten krijgen, keuzes maken en stappen zetten, prachtig (en ook in huilen uitbarsten trouwens). Ik hoop dat jij ook achteraf kan zeggen dat je hier veel aan hebt gehad en dat het je iets heeft gebracht. Ik wens je veel sterkte!

Loop-ze,

Bart
Er is nog nooit iemand in zijn zweet verdronken.
Gebruikersavatar
MasterRunner
Lid
Lid
Berichten: 4942
Lid geworden op: di 23-11-2004 1:00

ma 20-01-2020 21:30

Psychorunner schreef:Dat zijn pittige tijden voor je André. Ik heb zo'n fase jaren geleden gehad. ....
Loop-ze,Bart
Je spreekt uit ervaring Bart. Dank voor je bericht.
Maar je hebt je draai gevonden en hoe, erg kleurrijk. Veel succes verder.

Ik laat alles positief op me af komen, de bijna 3 jaar dat ik als niet-pensionado nog actief mag zijn.
Door meteen extra vrijwilligerswerk te gaan doen heb ik meteen een soort doorstart gemaakt. Heel andere wereld dan het R&D klimaat, maar dat maakt het ook leuk.

En ook jij: Loop ze 8)
André
Gebruikersavatar
DeKeiler
Benefactor
Benefactor
Berichten: 2161
Lid geworden op: ma 10-11-2003 1:00
Locatie: Apeldoorn

ma 20-01-2020 23:25

Dag allemaal.
Ik zag gisteren opeens een mail in mijn spambox en nieuwsgierig geworden, nam ik een kijk op het forum met draadje dat opbloeit.
Veel onthullingen, mooie en wat trieste. Succes Bart en André.

Ik heb mijn verhaal al eens verteld en dat lijkt in een trend te passen. Short version: 25 oktober 2015 mijn laatste wedstrijd, halve marathon, in Doetinchem waar André Masterrunner ook liep. Het laatste stuk was worstelen en het herstel ook met na een jaar de diagnose van twee volledig versleten knieën en het einde van het lopen.
De herinneringen blijven. 2 februari wou ik wat sfeer proeven langs het parcours met de fiets, maar de Cantharel is niet ver weg.
Gebruikersavatar
MasterRunner
Lid
Lid
Berichten: 4942
Lid geworden op: di 23-11-2004 1:00

di 21-01-2020 22:05

Hallo Erik
Leuk dat je ook nog het mailtje uit de spam hebt kunnen redden en reageert.
Dank je voor jouw wensen!
Het was aangenaam om jou en andere CNR'ners te ontmoeten.
Ja, Doetinchem... ik was toen in best heel goede vorm, 3e bij de 1/2 M M50+ terwijl ik net geen M60+ was, 1.29.27 netto zo uit mijn hoofd, kei leuke wedstrijd, prachtig herfstweer en parcours en sfeer. HTB zat net voor me... nr1 kende ik niet maar die was echt snel.....

Jammer & vooral vervelend dat je zelf zo moest stoppen.

Helaas ben ik oa door zware griep met langdurige bijgaande complicaties toen aan het kwakkelen gekomen, heb zelfs nog met een hart monitor rond gelopen, dat was bepaald niet leuk als je eigenlijk amper ziek was, maar uiteindelijk met veel geduld, vooral heel veel rustig trainen, soms toch weer met een terugval ivm lies/rug, toch weer opgebouwd tot wat het nu is. Dat had uiteraard ook tijdelijk invloed op mijn werk, maar daar ben ik toch weer goed teruggekomen in mijn functies, tot helaas de zeer recente reorganisatie,

Hoe verder? Voor een duurloop van een uur van bijna 12 km/u draai ik mijn hand niet voor om.... maar welke temp hardheid ik wee ga krijgen? Geen idee. Heel houden is nu het credo, de rest komt later....

Erik het ga je goed. Ik kijk met plezier terug naar de tijd dat we elkaar spraken en dat geldt ook voor potentiële meelezers (m/v) waar ik minder of meer contact mee had.
Gebruikersavatar
DRUM
Mister Chat'n'Run 2007
Mister Chat'n'Run 2007
Berichten: 9075
Lid geworden op: ma 10-11-2003 1:00
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

vr 24-01-2020 20:18

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... Gg326zAEab

Het linkje naar de CnR verjaarsdagkalender doet het ook nog ;-)
Ik heb teveel herinneringen, moet er even een uurtje voor vrijmaken
Iemand FELICITEREN?? Klik HIER
Schema 2010 Weblog
Gebruikersavatar
ptaurus
Lid
Lid
Berichten: 6125
Lid geworden op: zo 23-11-2003 1:00
Locatie: delft
Contacteer:

vr 24-01-2020 22:33

Via Ton (ja social media, want daarop ben ik zeer actief) las ik dat het forum gaat stoppen

Ik was ooit een zeer fanatiek poster, maar nadat ik gestopt ben met hardlopen is ook dit forum uit beeld verdwenen. Af en toe doe ik nog wel eens een poging, maar bijna 30 kg zwaarder als dat het was heeft dat natuurlijk niets meer met hardlopen te maken. De pogingen sterven dan ook snel in schoonheid

Ik heb mij nu helemaal gestort op de fotografie. Semi professioneel, compleet met een studio (specialisatie: modellenfotografie en het geven van workshops)

Jammer toch om te lezen dat het forum stopt. Ik heb er een leuke tijd gehad en het was toch een stukje dat bij mij hoorde, met de nadruk op hoorde. :-)

Paul
De wiskunde oprecht bekeken, bezit niet alleen waarheid, maar opperste schoonheid. Een schoonheid koud en streng als dat van een beeldhouwwerk. (Betrand Russell)

FaceBook: https://www.facebook.com/euclides314
Plaats reactie