Pagina 1 van 1

19 juni midzomernachtcross Amsterdamse bos

Geplaatst: ma 15-06-2015 15:25
door Juliette
Ik doe mee aan de 10 km. Heb er zin in. Ik heb al ruim een half jaar niet meegedaan aan dit soort georganiseerde loopjes dus het wordt weer eens tijd om te kijken wat ik kan. Ik heb er nu een aantal in mijn agenda staan waardoor ik er hopelijk beter tijd voor vrij kan maken. Een week later doe ik ook mee aan de grachtenloop in Haarlem.
Zijn er meer die meedoen? :D

Re: 19 juni midzomernachtcross Amsterdamse bos

Geplaatst: ma 15-06-2015 17:44
door loopgek
Juliette schreef:Ik doe mee aan de 10 km. Heb er zin in. Ik heb al ruim een half jaar niet meegedaan aan dit soort georganiseerde loopjes dus het wordt weer eens tijd om te kijken wat ik kan. Ik heb er nu een aantal in mijn agenda staan waardoor ik er hopelijk beter tijd voor vrij kan maken. Een week later doe ik ook mee aan de grachtenloop in Haarlem.
Zijn er meer die meedoen? :D
Jaha, ik doe ook de 10km.

Geplaatst: di 23-06-2015 14:51
door gvr
Heb ook de 10 km gelopen. Nieuw PR op 58:01 min. Tijdens de laatste kilometer zelfs 5:36 min/km gelopen en het ging dus lekker. De omstandigheden waren prima maar sommige stukken zijn wel donker in het bos en ik heb in ieder geval een deelnemer zien struikelen op één van de vele bospaden. En toch ook apart om de Boeings op (bijna) boomtophoogte over zien denderen voordat ze op de Buitenveldertbaan landen. Voor mij als vliegtuigspotter een extra dimensie. Voor andere wellicht een irritante afleiding tijdens het lopen ;-)

Geplaatst: di 23-06-2015 16:46
door loopgek
gvr schreef:Heb ook de 10 km gelopen. Nieuw PR op 58:01 min. Tijdens de laatste kilometer zelfs 5:36 min/km gelopen en het ging dus lekker. De omstandigheden waren prima maar sommige stukken zijn wel donker in het bos en ik heb in ieder geval een deelnemer zien struikelen op één van de vele bospaden. En toch ook apart om de Boeings op (bijna) boomtophoogte over zien denderen voordat ze op de Buitenveldertbaan landen. Voor mij als vliegtuigspotter een extra dimensie. Voor andere wellicht een irritante afleiding tijdens het lopen ;-)
Ik had mijn ogen nodig voor de ondergrond. Inderdaad erg lastig sommige stukken om de grond goed te kunnen zien. Wel een gezellige loop wat mij betreft!

Geplaatst: di 23-06-2015 21:47
door Juliette
Het was inderdaad goed uitkijken en op sommige stukken kon ik niet doorlopen doordat het te smal was. Ik durf nu ook wel mijn tijd te vermelden: 56.32 (10 km).

Geplaatst: wo 24-06-2015 17:41
door BlankeKeniaan
Waarom zou je je tijd niet durven te vermelden? Niets om voor te schamen!
Grachtenloop ben ik helaas niet bij dit jaar. Zondag de Veluwezoomtrail, en daardoor helaas in het zelfde weekend als de Grachtenloop (alhoewel deze vrijdagavond is). Had 'ie donderdag geweest had ik 'em nog wel gedaan. Volgend jaar zeker weer erbij (Grachtenloop). Vind ik altijd erg leuk!