Pagina 1 van 1

Viking Run

Geplaatst: zo 18-06-2017 8:30
door Jooost
Had me dan 2 maanden geleden opgegeven om mee te doen , voor die Viking Obstacle Run . En met 3 collega's ( de baas betaalde ) gingen we , ergens bij Nijmegen . We hadden alle 4 geen idee , nooit eerder gedaan , laat 't maar gebeuren .
Zelf was ik wel wat sceptisch , oke , lopen dat lukt wel , maar al die gekkigheid eromheen , uiteindelijk iets van 50 obstakels , ga ik dat leuk vinden , overleef ik dat wel met m'n ouwe lichaam ?
Het feit , dat ik dit nu zit te typen bewijst dat er nog ( een beetje ) leven in mij zit . M'n typspieren zijn dan ook zowat de enige spieren die geen pijn doen . Plus gekneusde ribben , kapotte knieen en een wondje onder m'n voet .
En toch , het was superleuk , vaak ook niet , apenkooien voor volwassenen , een pretpark vol zelfkastijding . Nog nooit zo lang erover gedaan om 19 km af te leggen .
En al die andere deelnemers , jong en fit . Kan me voorstellen , dat men hardlopen alleen maar saai vindt . Een marathon is voor bejaarden .
O ja , en morgen dan weer werken . Benieuwd of onze baas nog steeds nog steeds zo blij met ons is , als we op krukken of in het verband binnenkomen .

Geplaatst: di 20-06-2017 20:52
door roen
Ha Jooost. Niets voor mij, dat soort gekkigheid. Ik blijf liever heel. Als ik van collega's over dat soort evenementen hoor voel ik me heel oud. Zoals je al sprak: (ultra)marathons zijn voor bejaarden. Je zou zeggen dat jij als BV loper een voordeel moet hebben bij een Viking Obstacle Run.

Geplaatst: di 20-06-2017 23:15
door Jooost
Hoi Roen , je hebt gelijk , het is gekkenwerk voor ons , oudjes , die obstakel runs . Aan de andere kant , het is nu toch te warm om te lopen , vind t wel lekker dat ik door die gekneusde ribben ff niks meer kan . Altijd dat geloop , het is toch een soort dwangmatigheid , een verslaving .
En of ik er voordeel aan had om blootvoets te zijn ? Ik weet niet hoor , sommige stukken waren superleuk , andere gedeeltes ( bezaaid met scherpe steentjes , wie legt die dingen overal altijd neer ? ) waren wat minder dus .
Hoe is 't met jou , nog ( grootse ) plannen ? Zag laatst het programma van Tom Waes over de Marathon des Sables , en zondag aanstaande ook op de belgische tv geloof ik een docu over de Spartathlon . Ik wil je niks aanpraten , 't kwam zomaar in me op .
Hier alles oke dus , geen plannen , biertje erbij , niks mis mee .