Pagina 1 van 1

marathon Brugge

Geplaatst: vr 03-11-2017 9:08
door juniorke
Iemand enige bemerkingen ( info) omtrent de marathon van Brugge, die dit jaar voor het eerst werd gelopen?

Geplaatst: wo 29-11-2017 9:32
door HennyV
Hallo Juniorke, als deze marathon voor de eerste keer gelopen gaat worden, is het lastig om er al bemerkingen bij te hebben. Je zult zelf goed naar het parcours moeten kijken en je conclusies trekken.
Behalve als je Monza afhuurt, een Tesla en een groep met pacers zul je niet snel perfecte omstandigheden hebben.
Elke marathon heeft zijn eigen kenmerken en charme. Juist dat aspect maakt het lopen van marathons leuk. Er zijn veel factoren, fysiek, weersomstandigheden en parcours en die kun je niet allemaal managen. Je hebt er mee te dealen.
Veel succes en plezier met alle voorbereidingen.

Geplaatst: wo 29-11-2017 13:07
door juniorke
Beste Henny bedankt om te reageren maar helaas heb ik niet veel aan je post.
De marathon van Brugge was al gelopen toen ik deze rubriek opstartte. Ik wou via dit forum eens horen van deelnemers hoe zij het parcours vonden.
Ik heb wel al paar marathons gelopen en weet heus wel dat er diverse omstandigheden een rol kunnen spelen. Ik verduidelijk me : wat vonden de deelnemers van de voorbije marathon in Brugge omtrent het parcours?
Ik liep zowel Brussel als Rotterdam en hiervan zou ik dan zeggen Rotterdam is zo plat als de zee terwijl je in BXL erg vaak op en af loopt. ( 563 m hoogteverschil) Iets in die trant zou ik nu graag horen van wie in Brugge liep...