10K for Science

Aankondigingen, verslagen, tips, afspraken
10K_for_Science
Lid
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: do 25-03-2021 11:26

do 25-03-2021 11:28

10K for Science
Ben jij ook weer toe aan een sportieve uitdaging? Wil je bijdragen aan wetenschappelijke kennis over hardlopen? En wil je kans maken op toffe prijzen, zoals een @airup fles* of een fitbit? Schrijf je dan nu gratis in voor de 10K for Science!

https://erasmusuniversity.eu.qualtrics. ... x6gEMAqVUy

Neem gratis deel!
Vanuit de Erasmus Universiteit organiseren wij een virtuele 10K hardloopwedstrijd. Wij onderzoeken hoe hardlopers hun trainingen vormgeven, gemotiveerd blijven en presteren tijdens een wedstrijd. Om deel te nemen aan dit onderzoek, vragen we je twee korte vragenlijsten in te vullen: één vragenlijst dient als inschrijving voor het evenement en één vragenlijst dien je na de wedstrijd in te vullen. Door de laatste vragenlijst in te vullen, wordt jouw gelopen tijd in het klassement geregistreerd en maak je kans op leuke prijzen!

Hoe jij kan meedoen?
Dat is heel simpel! Klik op de link hierboven of scan de QR-code en vul de korte vragenlijst in om jezelf aan te melden.

Waar en wanneer is de Run?
De hardloopwedstrijd zal een virtual run zijn, waar je aan kunt deelnemen in het weekend van 17 en 18 april 2021. Je kunt 10 kilometer lopen in jouw eigen omgeving, op een tijdstip dat je goed uitkomt tijdens het wedstrijdweekend. Op vrijdag 16 april 2021 ontvang je automatisch een herinnering aan het evenement.

Alvast heel erg bedankt voor uw deelname! Wij wensen je een uitdagende wedstrijd toe.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar 453465tj@student.eur.nl.
__________________________________________________________________________________________
Bijlagen
Facebook (1).png
Facebook (1).png (308.25 KiB) 674 keer bekeken
Plaats reactie