Montferland Toppen Trail

Aankondigingen, verslagen, tips, afspraken
Gebruikersavatar
MiepMiep
Benefactor
Benefactor
Berichten: 2017
Lid geworden op: ma 11-12-2006 1:00
Contacteer:

do 01-04-2021 21:26

Afgelopen zondag liep ik de Montferland Toppen Trail 10km. Dat was lang geleden zeg, meedoen aan een georganiseerde loop. En nee, het was nog niet als 'vroeger', maar toch leuk.

De Montferland Toppen Trail wordt georganiseerd door MudSweatTrials en We-link. Je kunt verschillende afstanden wandelen of rennen met start/finish het outdoor centrum bij Braamt. Het zijn geen massastarts, iedereen kan starten in een tijdslot en het is de bedoeling om alleen of hooguit met zijn tweeën te lopen met voldoende afstand. De routes zijn niet gepijld, je krijgt een GPS-bestand van de route. Er zijn meerdere dagen.

Natuurlijk zou je dan ook helemaal voor jezelf de route kunnen rennen, maar deelname aan het evenement heeft wel een paar extra's. Er is een tentje van de organisatie met vooraf een tafel met je inschrijving en een gadget (buff) en na afloop een fles bier van de lokale brouwerij, een medaille en een tostie. Er is een start/finishboog en tijdwaarneming. Het geeft toch het gevoel dat je eindelijk weer aan een loopevenement deelneemt.

Normaal had ik ervoor gekozen om een van de langere trailafstanden te rennen, maar een dag eerder kreeg ik mijn AstraZeneca vaccinatie met mogelijk wat bijwerkingen, dus ik koos ervoor om gezellig met vrouw en dochter te gaan wandelen. De bijwerkingen heb ik niet gehad, maar ik denk dat een lange trail in dit terrein nog een hele opgave was geweest, De naam Toppen Trail is goed gekozen, want het gaat voortdurend op-en-neer.

Kortom, het blijft uitkijken naar betere tijden waarin er weer normale wedstrijden zijn, maar dit was ook best aardig.

Links:
https://mudsweattrails.nl/montferland-t ... tion-2021/
https://we-link.nl/montferland-toppen-t ... tion-2021/


Andere activiteiten van MudSweatTrails:
https://www.mudsweattrails.nl/toe-aan-e ... -trekking/
https://www.mudsweattrails.nl/trail-it-yourself-schoorl
Jan

Trainingsschema's boeien me niet, ik loop verder en geniet!

mijn site
Plaats reactie