Ik ben in 2013 zóóó gezond bezig ... maar inéén klap maak ik alles ongedaan. Vandaag een verjaardag gehad met veel te veel lekkere kaasjes en rode wijn. En dat is zo af en toe toch wel zóóó lekker!!
Morgen dus maar weer trainen!
Wat hebben jullie gegeten vandaag
- evelyne
- Miss Chat'n'Run 2006
- Berichten: 10448
- Lid geworden op: zo 09-11-2003 1:00
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
nou, rode wijn is ook best gezond hoorsibi schreef:Ik ben in 2013 zóóó gezond bezig ... maar inéén klap maak ik alles ongedaan. Vandaag een verjaardag gehad met veel te veel lekkere kaasjes en rode wijn. En dat is zo af en toe toch wel zóóó lekker!!
Morgen dus maar weer trainen!

Zonder tonijn kan ook nog. Eventueel te vervangen door sojablokjes, courgette, sperzieboontjes, noten (bijv.).sibi schreef:Alleen heb ik nu de gehakt vervangen door tonijn en de kaas achterwege gelaten.
-
- Lid
- Berichten: 2934
- Lid geworden op: ma 13-03-2006 1:00
- Contacteer:
Ik heb vandaag "Boerekoteworst" gegeten !!
( Tenminste zo noemde ik dat vroeger ..
Nu noem ik dat boerenkool met worst !! ).

( Tenminste zo noemde ik dat vroeger ..
Nu noem ik dat boerenkool met worst !! ).
Is ook een goeie!!Hens schreef:Zonder tonijn kan ook nog. Eventueel te vervangen door sojablokjes, courgette, sperzieboontjes, noten (bijv.).sibi schreef:Alleen heb ik nu de gehakt vervangen door tonijn en de kaas achterwege gelaten.
- merijn1986
- Lid
- Berichten: 6
- Lid geworden op: za 23-02-2013 1:00
half stokbrood met tonijnsalade, erwtensoep en chocolade pudding na.
Vandaag steenbolken, vis dus, morgen maar wijting, want ik ben wat in de spieropbouwfase, en deze beesten kosten dus 2,50 de kilo! Ook wel eens een eiwitshake bij iemand geproefd, maar als ik dus voor deze prijs vissen van de dappermarkt mee kan nemen, waar ik toch langs kom, dan is dat wel zo smakelijk, een brutohoeveelheid van 700 gram, denk ongeveer 450 gram aan eten, dat gaat moeiteloos naar binnen.
Go lightly. Eat heavy.
Moest even zoeken wat een steenbolk is. Mooie vis. Lekker dus ook begrijp ik?abik schreef:Vandaag steenbolken, vis dus, morgen maar wijting, want ik ben wat in de spieropbouwfase, en deze beesten kosten dus 2,50 de kilo! Ook wel eens een eiwitshake bij iemand geproefd, maar als ik dus voor deze prijs vissen van de dappermarkt mee kan nemen, waar ik toch langs kom, dan is dat wel zo smakelijk, een brutohoeveelheid van 700 gram, denk ongeveer 450 gram aan eten, dat gaat moeiteloos naar binnen.
- evelyne
- Miss Chat'n'Run 2006
- Berichten: 10448
- Lid geworden op: zo 09-11-2003 1:00
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
Wij eten hier ook 2x per week vis, een keer gegrillde zalm, een keer witte vis.
Vanavond ga ik verse tomatensoep maken, dan chili con carne, en als dessert heb ik diepvriesaardbeien met yoghurt.
Wist je dat diepvriesaardbeien ( ongezoet) goedkoper zijn dan verse ? En ze zijn hardstikke lekker. Zo zijn er ook frambozen, bosbessen, bramen en van alles te krijgen. Dus die kant-en-klaartoetjes van de super mogen ze van mij houden.
Vanavond ga ik verse tomatensoep maken, dan chili con carne, en als dessert heb ik diepvriesaardbeien met yoghurt.
Wist je dat diepvriesaardbeien ( ongezoet) goedkoper zijn dan verse ? En ze zijn hardstikke lekker. Zo zijn er ook frambozen, bosbessen, bramen en van alles te krijgen. Dus die kant-en-klaartoetjes van de super mogen ze van mij houden.
Vanavond in centraal frankrijk ga ik de dames maar eens op Erwtensoep tracteren, het is hier in frankrijk net zulk voorjaarsweer als in nederland, kleine tegenvaller, opklaringen, net nu de boel aan de kook is, maar 10 over twee met 11 graden moet kunnen toch, wel fijn dat je hier gewoon varkenspoten kunt kopen, heb ook een -staart erin gedaan. volgende keer ook -oren meekoken. Bedacht ik net toen ik weer naar huis fietste.
Ik had deze post ook onder "ik wordt gek van dit pokkeweer" Kunnen schrijven, niet mijn warme tight meegenomen, terwijl ik die ook hier in mei prima kan gebruiken.
Ik had deze post ook onder "ik wordt gek van dit pokkeweer" Kunnen schrijven, niet mijn warme tight meegenomen, terwijl ik die ook hier in mei prima kan gebruiken.
Go lightly. Eat heavy.
Biefstuk, friet, worteltjes, doperwtjes en een goede fles Merlot.
- evelyne
- Miss Chat'n'Run 2006
- Berichten: 10448
- Lid geworden op: zo 09-11-2003 1:00
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
Gisteren vooraf een heerlijke zelfgemaakte verse tomatensoep. Zo gemakkelijk te maken: rijpe tomaten, een stuk winterpeen, twee stengels bleekselderij, een rode ui, een halve paprika. Alles met een kippbebouillontablet in stukjes gaar koken met een beetje water en daarna de staafmixer erin. Dan door de zeef om de velletjes eruit te halen.
Supergezond, hardstikke lekker en het vet uit het bouillonblokje is het enige vet wat erin zit.
Doe er vooral niet te veel water bij, het is lekker als-ie een beetje dik is, dat maakt het romiger.
Verder hadden we nasi, sate en een eitje. Als toetje verse aardbeien met optimel yoghurt.
Supergezond, hardstikke lekker en het vet uit het bouillonblokje is het enige vet wat erin zit.
Doe er vooral niet te veel water bij, het is lekker als-ie een beetje dik is, dat maakt het romiger.
Verder hadden we nasi, sate en een eitje. Als toetje verse aardbeien met optimel yoghurt.
- wallisman
- Benefactor
- Berichten: 2200
- Lid geworden op: di 21-03-2006 1:00
- Locatie: Noord-Limburg
- Contacteer:
ik weet wat het is, Evelyne, maar als ik jou recepten lees begin ik vaak te watertanden. Zelfs nu over tomatensoep.
Jan

Jan
Mensen lopen in de eerste 30 jaar van hun leven hun neus achterna, en daarna hun oren (AM)
Vandaag rode bietjes gegeten, met glaasje sap er ook nog bij.
Zal wel ergens goed voor zijn
Zal wel ergens goed voor zijn

Hardlopen kent geen wetten: hardlopers hebben opvattingen.
Loopgek heet in het echt JanWillem zie ook www.loopgek.nl
Loopgek heet in het echt JanWillem zie ook www.loopgek.nl
- patrician46
- Lid
- Berichten: 6
- Lid geworden op: zo 19-05-2013 1:00
- Locatie: Landgraaf
- Contacteer:
Ik zit nu aan een maaltijd salade. Had ik nog eens zin in en ik ben toch alleen nu aangezien mijn vrouw werken is. Dus je moet dan toch wat als je geen zin hebt om te koken 
