Garmin Forerunner 310XT

Schoenen, kleding, accessoires, aanbiedingen, te koop aangeboden/ gevraagd
Gebruikersavatar
tOOter
Lid
Lid
Berichten: 2027
Lid geworden op: di 16-11-2010 1:00
Contacteer:

wo 07-11-2012 15:42

remco schreef: Bij trainingen worden hier denkelijk geen registraties van trainingen bedoeld maar meer trainingsplannen (2 min. interval, 1 minuut rust enz.)
Die kun je ook in de garmin aanmaken.
kan het zijn dat je daarmee in de war bent?
Nee, dat kan haast niet. Ik maak nooit een training in mijn FR zelf aan.
Trainingen (workouts) maak ik in GTC aan en die zend ik via de ANT-stick naar de FR.

Zit er ergens nog een 'verstopt geheugen' in de FR, een soort 'geheugen van het geheugen' of zo?
Gebruikersavatar
qmark
Lid
Lid
Berichten: 845
Lid geworden op: wo 28-02-2007 1:00
Locatie: Pijnacker

wo 07-11-2012 17:11

tOOter schreef: Nee, dat kan haast niet. Ik maak nooit een training in mijn FR zelf aan.
Trainingen (workouts) maak ik in GTC aan en die zend ik via de ANT-stick naar de FR.
Deze melding krijg ik ook met mijn 305 als het lijstje workouts op de 305 verschilt van de workouts in GTC.
Het hoeft geen workout te zijn die je op de 305 hebt gemaakt;
het kan ook een workout zijn die je van GTC hebt gestuurd naar de 305 en vervolgens in GTC hebt verwijderd.

Wat ik wel vreemd vind is dat de melding niet verdwijnt als je [yes] antwoord; tenzij je natuurlijk daarna weer workouts in GTC verwijderd.

Om dus definitief van een workout af te komen moet je die zowel in GTC als van de forerunner verwijderen ....

hth, Mark
"Een vraagteken is een vermoeid uitroepteken" (vrij naar Stanislaw Jerzy Lec)
Gebruikersavatar
tOOter
Lid
Lid
Berichten: 2027
Lid geworden op: di 16-11-2010 1:00
Contacteer:

wo 07-11-2012 17:23

qmark schreef: Deze melding krijg ik ook met mijn 305 als het lijstje workouts op de 305 verschilt van de workouts in GTC.
Het hoeft geen workout te zijn die je op de 305 hebt gemaakt;
het kan ook een workout zijn die je van GTC hebt gestuurd naar de 305 en vervolgens in GTC hebt verwijderd.

Wat ik wel vreemd vind is dat de melding niet verdwijnt als je [yes] antwoord; tenzij je natuurlijk daarna weer workouts in GTC verwijderd.

Om dus definitief van een workout af te komen moet je die zowel in GTC als van de forerunner verwijderen ....

hth, Mark
Aha, dit klinkt (een beetje) logisch. :wink: Maar bij mij is het voor wat betreft het verwijderen van workouts andersom: ik maak ze in GTC, en daarvan heb ik er in ruim 1,5 jaar nog niks weggegooid maar wel aangepast, en laad dan de trainingen per 1 of 2 weken in de FR. En die gooi ik er wel na afloop weer uit om de FR weer te vullen met de volgende trainingen, omdat anders de keuze op de FR wel erg groot wordt en het lijstje zo lang.
Maar daarmee is er dus een (steeds groter) verschil tussen het aantal trainingen in GTC en op de FR.

En inderdaad, wat jij vreemd vindt, vind ik net zo goed vreemd: dat het geen verschil lijkt te maken of je 'ja' of 'nee' antwoordt in GTC.
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

zo 27-01-2013 15:15

Is er iemand in regio Apeldoorn\Zwolle die deze gps hartslagmeter heeft en mij een en ander wil uitleggen?
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

wo 06-02-2013 15:24

Niemand die mij het een en ander wil uitleggen, ik wil er best een klein stukje voor reizen.
Gebruikersavatar
frietsje
Lid
Lid
Berichten: 205
Lid geworden op: wo 07-11-2007 1:00
Locatie: Maastricht
Contacteer:

wo 06-02-2013 15:31

Ik weet niet of je naar Maastricht wilt reizen ;)
Verslagen en uitslagen op http://www.franksoeters.nl
ChatnRunner
Lid
Lid
Berichten: 2934
Lid geworden op: ma 13-03-2006 1:00
Contacteer:

wo 06-02-2013 15:33

Hallo Racoon,

ik heb dit mooie horloge maar ik gebruik hem liefst zo minimaal mogelijk.
Ik denk dat er anderen zijn die meer bedreven zijn met de vele mogelijkheden die dit horloge biedt.

Wel heb ik de gebruiksaanwijzing voor je !!
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

wo 06-02-2013 15:42

De handleiding heb ik al doorgelezen,Maastricht is mij net iets te ver.
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

wo 06-02-2013 16:34

Dankje, die had ik al gezien maar geven geen antwoord op wat ik wil weten.
Gebruikersavatar
frietsje
Lid
Lid
Berichten: 205
Lid geworden op: wo 07-11-2007 1:00
Locatie: Maastricht
Contacteer:

wo 06-02-2013 16:39

Wellicht kun je je vragen hier stellen?
Verslagen en uitslagen op http://www.franksoeters.nl
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

wo 06-02-2013 16:46

Ik loop aan de hand van schema's hoe stel ik in dat ik niet te snel en te langzaam loop,niet te ver loop,en dat mijn hartslag juist is?
Gebruikersavatar
sandy
Lid
Lid
Berichten: 262
Lid geworden op: vr 29-04-2005 1:00
Locatie: Kempen
Contacteer:

wo 06-02-2013 16:52

Je kan je schema in Garmin Connect ingeven en dat naar je FR sturen.
Zo doe ik het.

Heel makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk.
Je kan bij elke stap kiezen of je voor afstand, tijd of hartslag kiest en dan ingeven wat je grenswaarden voor die stap zijn.
We made a promise
We swore we 'd always remember
No retreat, no surrender
ChatnRunner
Lid
Lid
Berichten: 2934
Lid geworden op: ma 13-03-2006 1:00
Contacteer:

wo 06-02-2013 17:20

racoon schreef:Ik loop aan de hand van schema's hoe stel ik in dat ik niet te snel en te langzaam loop,niet te ver loop,en dat mijn hartslag juist is?
Kan naast via Garmin Connect ook op de volgende wijze via het horloge zelf -->

SNELH. WAARSCHUWINGEN ;
Kan niet !!
Bij de 305 vond ik handig dat je een onder- en bovengrens van je loopsnelheid kon ingeven.
Dit kan jammergenoeg niet bij de 310.

(Handig is daarom om ongeveer je relatie HS/Snelheid te weten.
Je HS-grenzen zijn dan je Snelheids-grenzen).


AFSTANDS- EN HS-WAARSCHUWINGEN ;
Waarschuwingen kun je ingeven via
"Training" --> "Runwaarschuwingen" --> "Afstandswaarsch." en "HS-waarsch."
Laatst gewijzigd door ChatnRunner op wo 06-02-2013 17:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

wo 06-02-2013 17:22

sandy schreef:Je kan je schema in Garmin Connect ingeven en dat naar je FR sturen.
Zo doe ik het.

Heel makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk.
Je kan bij elke stap kiezen of je voor afstand, tijd of hartslag kiest en dan ingeven wat je grenswaarden voor die stap zijn.
Ik heb je een berichtje gestuurd
Plaats reactie