Garmin Forerunner 310XT

Schoenen, kleding, accessoires, aanbiedingen, te koop aangeboden/ gevraagd
ChatnRunner
Lid
Lid
Berichten: 2934
Lid geworden op: ma 13-03-2006 1:00
Contacteer:

do 07-02-2013 17:16

racoon schreef:bij garmin connect heb ik een work out aangemaakt, deze wil ik verzenden, maar bij workout voorbereiden gebeurd er helemaal niks.
Heb je overal de meest recente software/ firmware op je PC en je horloge staan ??
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

do 07-02-2013 17:18

Op het horloge wel, die op de pc heb ik pas gedownload, heb ook de website aan de compatibiliteits weergave toegevoegd
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

vr 08-02-2013 10:16

Gisteren het horloge bij de training aangezet,na afloop gestopt en uitgezet.

Nu zegt hij geen geschiedenis opgeslagen,wat doe ik verkeerd
InDuRoOw
Lid
Lid
Berichten: 531
Lid geworden op: wo 25-07-2012 1:00
Locatie: Midden Limburg
Contacteer:

vr 08-02-2013 10:20

Bij mijn FR moet ik na de stopknop op reset drukken en die een aantal tellen ingedrukt houden, pas dan slaat ie de sessie op en kan er een nieuwe sessie gestart worden. Ik heb de 210, weet niet of dat bij de 310 ook zo is?
Gebruikersavatar
frietsje
Lid
Lid
Berichten: 205
Lid geworden op: wo 07-11-2007 1:00
Locatie: Maastricht
Contacteer:

vr 08-02-2013 10:27

Dat is ook zo bij de 310 ja.
Verslagen en uitslagen op http://www.franksoeters.nl
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

vr 08-02-2013 10:48

Vergeten dus op de reset knop te drukken, bedankt, weet ik dat voor de volgende keer.
ChatnRunner
Lid
Lid
Berichten: 2934
Lid geworden op: ma 13-03-2006 1:00
Contacteer:

vr 08-02-2013 10:54

racoon schreef:Gisteren het horloge bij de training aangezet,na afloop gestopt en uitgezet.

Nu zegt hij geen geschiedenis opgeslagen,wat doe ik verkeerd
Ik vind dat vreemd Racoon !!

Zelf doe ik het als volgt als ik een training of wedstrijd eindig -->

- Bij de finish op de rechtse Stop-knop drukken,
- Horloge helemaal uitzetten (knop linksboven, voorkomt herstarten),
- Aanzetten (ook knop linksboven),
- Resetknop een paar sekonden vasthouden (knop linksonder, melding 3-2-1 sek.),
- "Geschiedenis" --> "Activiteiten" bekijken.

Hopelijk ben je daarmee geholpen.

---

Edit.
Had ik net m'n posting gemaakt !! :) Mooi dat het gelukt is !!
De stap "Horloge uitzetten" blijf ik handig vinden ter goede preventie tegen onbedoeld herstarten.
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

vr 08-02-2013 11:36

Als ik hem aanzet, en op start druk, daarna op stop en ik zet hem uit dan gebeurd er niks, zet ik hem aan en ik druk op reset doet hij niks ga ik naar geschiedenis dan zegt hij dat er niks is opgeslagen, dat klopt omdat ik niet op de reset knop heb gedrukt om de training op te slaan.
Gebruikersavatar
frietsje
Lid
Lid
Berichten: 205
Lid geworden op: wo 07-11-2007 1:00
Locatie: Maastricht
Contacteer:

vr 08-02-2013 11:38

racoon schreef:Als ik hem aanzet, en op start druk, daarna op stop en ik zet hem uit dan gebeurd er niks, zet ik hem aan en ik druk op reset doet hij niks ga ik naar geschiedenis dan zegt hij dat er niks is opgeslagen.
En als je na het stoppen van de workout de lap/reset knop een paar seconden indrukt? Normaal slaat hij hem dan op en zet hij de teller weer op 0.
Verslagen en uitslagen op http://www.franksoeters.nl
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

vr 08-02-2013 11:49

frietsje schreef:
racoon schreef:Als ik hem aanzet, en op start druk, daarna op stop en ik zet hem uit dan gebeurd er niks, zet ik hem aan en ik druk op reset doet hij niks ga ik naar geschiedenis dan zegt hij dat er niks is opgeslagen.
En als je na het stoppen van de workout de lap/reset knop een paar seconden indrukt? Normaal slaat hij hem dan op en zet hij de teller weer op 0.
Dat klopt, en dat was ik vergeten te doen.
Gebruikersavatar
leksruns
Lid
Lid
Berichten: 131
Lid geworden op: vr 15-07-2011 1:00

vr 08-02-2013 12:57

Zelf nog een 305, maar daar hoef je niet nog eens extra op reset te drukken, wat je loopt slaat het automatisch op.

Begrijp niet waarom ze dat hebben veranderd, lijkt me niet logisch die extra handeling.
ChatnRunner
Lid
Lid
Berichten: 2934
Lid geworden op: ma 13-03-2006 1:00
Contacteer:

vr 08-02-2013 13:06

leksruns schreef:Zelf nog een 305, maar daar hoef je niet nog eens extra op reset te drukken, wat je loopt slaat het automatisch op.

Begrijp niet waarom ze dat hebben veranderd, lijkt me niet logisch die extra handeling.
Het is een handeling waarmee het mogelijk is om na een tijd gelopen te hebben even pauze te houden waarna je (zonder reset tussentijds) je training kan vervolgen.
Daar zit een verschil met de 305.
Gebruikersavatar
leksruns
Lid
Lid
Berichten: 131
Lid geworden op: vr 15-07-2011 1:00

vr 08-02-2013 13:34

Begrijp dat niet helemaal, als je met de 305 op de stop knop drukt en daarna weer op start, dan vervolg je toch ook je training na een willekeurige pauze.
ChatnRunner
Lid
Lid
Berichten: 2934
Lid geworden op: ma 13-03-2006 1:00
Contacteer:

vr 08-02-2013 14:03

Bij de 305 is het toch zodat als je hem hem helemaal uitschakelt dat de informatie automatisch (ongevraagd) naar het geheugen geladen wordt ??

De reset bij de 310 biedt de mogelijkheid om na inschakeling pas te besluiten of je de metingen stoppen wilt.

Maar misschien heb ik het ook fout. Ik heb geen 305 meer in mijn bezit.
Gebruikersavatar
frietsje
Lid
Lid
Berichten: 205
Lid geworden op: wo 07-11-2007 1:00
Locatie: Maastricht
Contacteer:

vr 08-02-2013 14:25

ChatnRunner schreef:Bij de 305 is het toch zodat als je hem hem helemaal uitschakelt dat de informatie automatisch (ongevraagd) naar het geheugen geladen wordt ??

De reset bij de 310 biedt de mogelijkheid om na inschakeling pas te besluiten of je de metingen stoppen wilt.

Maar misschien heb ik het ook fout. Ik heb geen 305 meer in mijn bezit.
Daar heb je gelijk in :)
Verslagen en uitslagen op http://www.franksoeters.nl
Plaats reactie