Garmin Forerunner 310XT

Schoenen, kleding, accessoires, aanbiedingen, te koop aangeboden/ gevraagd
Gebruikersavatar
MarcRunning
Lid
Lid
Berichten: 1150
Lid geworden op: do 06-04-2006 1:00
Locatie: Zuid-Limburg

wo 18-12-2013 9:21

theWarrior schreef:Dikke duim omhoog voor Garmin :xmas: :d:
Ik heb ook goede ervaringen met hun service.
Mijn FR305 had waterschade en werd zonder probleem geruild tegen een nieuwe ondanks dat de garantie al bijna 4 maanden verlopen was.
casper
Lid
Lid
Berichten: 239
Lid geworden op: zo 08-12-2013 1:00
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

ma 20-01-2014 17:59

Weet iemand of het mogelijk is of de lap functie per km ook gebruikt kan worden bij een workout die is aangemaakt in garmin connect?

Zou graag willen zien wat ik binnen een onderdeel van de training doe.
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
casper
Lid
Lid
Berichten: 239
Lid geworden op: zo 08-12-2013 1:00
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

wo 22-01-2014 21:33

casper schreef:Weet iemand of het mogelijk is of de lap functie per km ook gebruikt kan worden bij een workout die is aangemaakt in garmin connect?

Zou graag willen zien wat ik binnen een onderdeel van de training doe.
Niemand een idee of dit mogelijk is?
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
Gebruikersavatar
tOOter
Lid
Lid
Berichten: 2027
Lid geworden op: di 16-11-2010 1:00
Contacteer:

wo 22-01-2014 21:49

Of het mogelijk is, weet ik niet zeker. Laat ik het zo zeggen: ik heb het niet voor elkaar gekregen. :wink:
Gebruikersavatar
racoon
Lid
Lid
Berichten: 841
Lid geworden op: vr 18-01-2013 1:00
Contacteer:

wo 22-01-2014 23:09

casper schreef:
casper schreef:Weet iemand of het mogelijk is of de lap functie per km ook gebruikt kan worden bij een workout die is aangemaakt in garmin connect?

Zou graag willen zien wat ik binnen een onderdeel van de training doe.
Niemand een idee of dit mogelijk is?
Neem ff contact op met http://www.runningronald.nl hij weet het vast
Gebruikersavatar
LazyD
Benefactor
Benefactor
Berichten: 6990
Lid geworden op: za 22-10-2005 1:00
Locatie: vrij centraal
Contacteer:

do 23-01-2014 9:15

casper schreef:
casper schreef:Weet iemand of het mogelijk is of de lap functie per km ook gebruikt kan worden bij een workout die is aangemaakt in garmin connect?

Zou graag willen zien wat ik binnen een onderdeel van de training doe.
Niemand een idee of dit mogelijk is?
de 205+305 konden het niet, en m'n nieuwe 620 ook niet, dus ik gok dat het gewoon geen optie is.
op het garmin forum zie ik de wens wel telkens voorbijkomen om dit in te bouwen, maar tot op heden zonder resultaat.

ik zou ook wel autopauze willen hebben tijdens een workout... maar die keuze is er ook niet.
10361820382159406440852219646


Lefty rulez!

GasGeben!
casper
Lid
Lid
Berichten: 239
Lid geworden op: zo 08-12-2013 1:00
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

do 23-01-2014 9:24

Helaas.
Heb hem nu een maand en ben zeer tevreden. Dit is echter wel een gemis.
Enige optie is dan om deze workouts niet te importeren in toestel. Alleen de interval te importeren en verder de kalender puur en alleen gebruiken als schema.
Duurlopen met wisselende tempo dan gewoon als training starten en zelf de tijd en zones in de gaten houden.....
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
Gebruikersavatar
LazyD
Benefactor
Benefactor
Berichten: 6990
Lid geworden op: za 22-10-2005 1:00
Locatie: vrij centraal
Contacteer:

do 23-01-2014 9:33

is het nodig om dit tijdens de run te zien, of is achteraf ook ok?
als achteraf ook prima is, dan kun je bijvoorbeeld in SportTracks zelf bepalen welke rondetijden je wilt zien (500m, 1km, 2km, wat je wilt)

edit: nu ik je bovenstaande reactie iets beter lees...
waarom zou je lap-tijden willen tijdens een wisselduurloop? je programmeert dan toch tempo- en rustigere stukken, en daarvan kun je toch data tonen (via bijvoorbeeld de velden 'tempo van de ronde' 'tijd laatste ronde' e.d.)?
10361820382159406440852219646


Lefty rulez!

GasGeben!
Gebruikersavatar
DikkieDick
Lid
Lid
Berichten: 1184
Lid geworden op: do 22-12-2011 1:00
Locatie: Groningen
Contacteer:

do 23-01-2014 10:30

casper schreef:Weet iemand of het mogelijk is of de lap functie per km ook gebruikt kan worden bij een workout die is aangemaakt in garmin connect?

Zou graag willen zien wat ik binnen een onderdeel van de training doe.
Volgens mij kan je die alleen zien als je intervallen in de workout ook kilometers zijn. Maar als je andere intervallen gebruikt kan je inderdaad zoals LazyD aangeeft het in SportTracks later bekijken. Volgens mij is de kilometertijd ook niet interessant als je bv. intervalletjes van 100m hebt, zoals bij deze van mij van zonet http://connect.garmin.com/activity/434381845 . Vind het dan interessanter wat mijn pace was op de snelle stukken.

Of bedoel je als je een workout van bv. 15km invult dat je dan voor dat interval geen kilometertijden krijgt. In dat geval zou ik er dan een herhaling van maken van 15x1km. Zo doe ik dat bij de workouts ook als ik 2km inloop, en de uitloop neem ik altijd ruim, voor als ik toch zin heb om door te gaan.
Gebruikersavatar
max09
Lid
Lid
Berichten: 1792
Lid geworden op: zo 17-04-2011 1:00
Contacteer:

do 23-01-2014 10:52

casper schreef:Weet iemand of het mogelijk is of de lap functie per km ook gebruikt kan worden bij een workout die is aangemaakt in garmin connect?

Zou graag willen zien wat ik binnen een onderdeel van de training doe.
Workouts overrulen volgens mij 'alles' aan andere alerts en laps etc. Op de 610 en 910 kan het in ieder geval niet.
http://www.runpower.nl

Wie zijn bestemming kent, vindt de weg - Lao Tse
casper
Lid
Lid
Berichten: 239
Lid geworden op: zo 08-12-2013 1:00
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

do 23-01-2014 11:24

Heb nu bv een workout van 40min D1, 20min D2 en 5min D3 gelopen.
Ik zie dan in connect 3 laps van 40 20 en 5 min. Deze zou ik achteraf dus nog verder willen bekijken of ik in een lap een constante snelheid aanhoud.
Tijdens de loopjes kan ik dit zoals lazyd aangaf dus in de onderliggende velden laten zien.
Na een loop kan ik deze gegevens dus helaas niet zien in connect.
Zal eens meer verdiepen in sport tracks om eventueel daar alles te gaan bij houden!
Bedankt alvast voor het mee denken.
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
Gebruikersavatar
Michiel_N
Lid
Lid
Berichten: 793
Lid geworden op: vr 25-01-2013 1:00
Locatie: Hilversum
Contacteer:

do 23-01-2014 12:12

Dat kun je ondervangen door laps te maken van 4min en dat te herhalen. (10x bij D1) weer een interval 4 min (volgende herhaling 5x in D2) en je laatste lap 5 min.
casper
Lid
Lid
Berichten: 239
Lid geworden op: zo 08-12-2013 1:00
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

vr 24-01-2014 8:52

Aankomend weekeind eens een beetje experimenteren met de diverse mogelijkheden.
Kan inderdaad de laps in stukjes hakken zodat ik binnen een deel van de training kan zien of ik het niveau goed vol houd of dat ik in snelheid achteruit ga.
Wil deze gegevens graag terug kunnen zien om mijn vooruitgang inzichtelijk te maken. Dit werkt voor mij zeer motiverend!!
Beetje competitie drang tegen mezelf :D
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
Gebruikersavatar
max09
Lid
Lid
Berichten: 1792
Lid geworden op: zo 17-04-2011 1:00
Contacteer:

vr 24-01-2014 12:36

@ casper: maar je kunt toch gewoon de grafiek bekijken van die lap? Dan zie je direct of de snelheid constant blijft?
http://www.runpower.nl

Wie zijn bestemming kent, vindt de weg - Lao Tse
casper
Lid
Lid
Berichten: 239
Lid geworden op: zo 08-12-2013 1:00
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

za 25-01-2014 6:45

max09 schreef:@ casper: maar je kunt toch gewoon de grafiek bekijken van die lap? Dan zie je direct of de snelheid constant blijft?
Natuurlijk maar vind de grafiek minder makkelijk af te lezen als losse getallen.
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
Plaats reactie