Reglement en Uitleg

Moderator: ChatnRunCircuitMods

Gesloten
Gebruikersavatar
Denis
ChatnRunCircuit
ChatnRunCircuit
Berichten: 2257
Lid geworden op: zo 26-03-2006 1:00

di 10-03-2009 22:59

Reglement :

Deelname :
- Deelname kan alleen als je lid bent van Chat’n’Run, en je aangemeld hebt bij de organisatie. Via het inschrijfformulier op Chat’n’Run.
- je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan het circuit
- deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor opgave van hun tijden. (na de wedstrijd aan de organisatie via het uitslagenformulier).Uiterlijk 2 maanden na een wedstrijd moeten de tijden doorgegeven zijn.
- deelname is gratis, enthousiasme verplicht.

Puntentelling :
- Puntentelling is gebaseerd op de enige, echte Chat’n’Run loopcalculator (made by MiepMiep), deze gaat uit van een berekening op basis van leeftijd,geslacht,afstand en tijd.
- Daarnaast levert deelname aan elke wedstrijd uit de wedstrijdkalender 5 punten op. Voor de
Chat’n’Run-topwedstrijden zijn dit er 15. Vanaf de 9e wedstrijd krijgt elke deelnemer nog 3 punten per wedstrijd extra als bonus.
- de Winnaar van de naamgevingswedstrijd krijgt 15 bonuspunten
- Indien er een estafettemogelijkheid is bij een wedstrijd krijgt elk deelnemend CnR-lid aan het team 5 bonuspunten, mits minimaal 80% van de deelnemers in het team CnR-lid en deelnemer aan het circuit is.

Klassement:
- Het minimum aantal wedstrijden om in het eindklassement opgenomen te worden is 5.
De beste 5 uitslagen per persoon tellen.
- Het klassement wordt wekelijks geüpdate op de vaste plek op het forum.
- De eindtijd zoals afgegeven door de wedstrijdorganisatie telt.
- Bij gelijk eindigen in puntentotaal is de klassering van de Safarirun doorslaggevend voor de eindrangschikking.

Wedstrijden :
- Alleen wedstrijden die in de circuitkalender zijn opgenomen tellen mee. Het seizoen loopt van 29 maart 2009 tot en met de Safarirun 2010.
- de organisatie bepaalt de wedstrijden voor maart,april en mei 2009. Daarna wordt er via aanmelding gestemd waarbij er per maand per regio 5 wedstrijden op de kalender komen,minimaal elk weekend 1 per regio.
- De regio’s zijn Noord (Drenthe , Friesland en Groningen), Oost (Flevoland, Gelderland, en Overijssel), Zuid (Noord-Brabant, Zeeland, Limburg en Vlaanderen ) en West (Noord-Holland,Utrecht en Zuid-Holland)
- Tot 6 weken voor de start van een maand kunnen wedstrijden aangedragen worden. Wedstrijden moeten openstaan voor alle lopers. 4 weken voor het begin van de maand staat er een pre-selectie op de site waarop gestemd kan worden. De winnaars hier van worden 2 weken voor de start van de maand in de wedstrijdkalender vastgelegd.
- Afstanden worden genomen op basis van een officiële meting (KNAU) of het gemiddelde van minimaal 3 digitale meters (Forerunner, Timex of i.d.). Indien geen van beide (dus geen KNAU of GPS) aanwezig is
wordt de afstand zoals de wedstrijdorganisatie deze communiceert aangehouden. Bij minder dan 3 metingen geldt dat bij een verschil groter dan 2% de gemiddelde afstand genomen wordt ,anders telt zoals die door de organisatie is opgegeven.
- Deelname aan minimaal 1 van de Chat’n’Run-topwedstrijden wordt extra gestimuleerd (Een openingswedstrijd in één van de regio’s , Baanwedstrijd AV Veluwe 09-09-09, Safarirun 2010) door middel van 15 bonuspunten.

Prijsuitreiking :
- Prijsuitreiking vindt plaats na afloop van de Safarirun 2010. Prijzen worden bepaald door de organisatie en zullen grote verrassingen met zich meebrengen. Eén van de verrassingen is de beroemde AWC.

Organisatie :
- De organisatie bestaat uit Taco Hanou, Mynko Peterink, Rob Roelofsen, Denis de Vries. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie en nemen beslissingen wanneer ergens de voorwaarden niet in voorzien.


Toelichting ? Valt er eigenlijk nog iets toe te lichten ?? Nee toch ? Helemaal helder,duidelijk en klip en klaar lijkt ons toch ? ;)

Zoniet reageer even in het topic reacties, en we pogen z.s.m. toelichting te geven of een keuze te maken.
Laatst gewijzigd door Denis op vr 15-05-2009 19:11, 6 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Denis
ChatnRunCircuit
ChatnRunCircuit
Berichten: 2257
Lid geworden op: zo 26-03-2006 1:00

do 26-03-2009 23:25

Wijzigingen
26-3-2009 minimum leeftijd naar 16 jaar.
26-3-2009 max 5 wedstrijden per maand per regio, minimaal elk weekend een wedstrijd.
4-4-2009 Ook wedstrijden zonder officiele uitslag en afstandmeting tellen mee, deelnemer is zelf verantwoordleijk voor een eerlijke opgave !
5-4-2009 Indien er slechts een enkele GPS-meting is, en geen officiele meting vanuit de organisatie wordt bij een verschil groter dan 2% tussen meting en door organisatie opgegeven afstand, de afstand gemiddeld. Anders telt de afstand zoals door de organisatie opgegeven.
23-4-2009 Bonuspunten voor estafette-teams met minimaal 80% CnR-deelnemers. Elke deelnemer 5 bonuspunten.
15-5-2009 Wedstrijden in de kalender moeten openstaan voor iedereen (dus niet alleen KNAU-licentiehouders of i.d.)
Gesloten